Līdz 28.02.2018. - vasaras sezonas 2018 agrās rezervēšanas 3.posms ar pirmo iemaksu tikai no 20%! Atlaides līdz 40%!

Vīza uz Taizemi

 

Tūrisma un tranzīta vīzas uz Taizemi:

Vīzas veids Noformēšanas
termiņš
(darba dienas)
****

Cena


*

Uzturēšanās
maks. periods

 
**
Derīguma
termiņš


***
  1-kārtēja
  tūrisma vīza
 7-14  55 EUR 60 dienas  3 mēneši
  1-kārtēja
  tūrisma vīza,
  noformējot kopā ar tūri
7-14  50 EUR  60 dienas  3 mēneši
  2-kārtējā
  tranzīta vīza
7-14  90 EUR  30 dienas  3 mēneši
  3-kārtējā
  tranzīta vīza
7-14  120 EUR  30 dienas  6 mēneši
  4-kārtējā
  tranzīta vīza
7-14  160 EUR  30 dienas  6 mēneši
  Daudzkārtējā
  tūrisma vīza
7-14  250 EUR  60 dienas  6 mēneši


* Norādītās cenas ir spēkā Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem.
Trešo valstu pilsoņiem un Igaunijas Republikas nepilsoņiem cena ir +10 EUR.
!! Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas nepilsoņiem vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma.
!! Trešo (ne-ES) valstu pilsoņiem vīzas tiek noformētas tikai perosnām ar ES valsts izsniegto uzturēšnas atļauju vai ar Šengenas vīzu.

Papildus pakalpojumi pie vīzas noformēšanas:
- Palīdzība un konsultācijas pieteikuma anketas aizpildīšanā - 5 EUR / anketa;
- Pieteikuma anketas aizpildīšana klienta vietā - 10 EUR / anketa.

** Katrā iebraukšanas reizē.

*** No izsniegšanas datuma (vēlākais iebraukšanas datums - 1 diena pirms norādītā datuma).

**** Vēstniecība (konsulāts) var pieprasīt papildus informāiju un /vai dokumentus. Šajā gadījumā vīzas noformēšanas laiks pagarinās.
!! Vēstniecībai (konsulātam) ir tiesības atteikt vīzas izsniegšanu bez iemesla paskaidrošanas. Šajā gadījumā konsulārā nodeva un noformēšanas maksa netiek atgrieztas.

 

Nepieciešamie dokumenti: ****

- ceļošanai derīga pase, ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanas datuma un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzām;
- aizpildīta un parakstīta anketa;
- 2 krāsainas fotogrāfijas;
- aviobiļešu rezervācijas kopija.

Daudzkārtējai tūrisma vīzai papildus nepieciešams:
- bankas izziņa par konta(-u) stāvokli, ar summu, atbilstošu vismaz 4000 EUR (angļu valodā).
* Ja šādu izziņu iesniegt nav iespējams, vīzas noformēšanas cena +20 EUR.

 

Latvijas Republikas pilsoņi (kā arī vēl 18 valstu pilsoņi) vīzu var noformēt arī uz robežas, t.sk. Bangkokas lidostās, ja uzturēšanās laiks Taizemē nepārsniedz 15 dienas.
Cena ir 2000 bati (~ 52 EUR, apmaksa - tikai Taizemes valūtā), noformēšanas laiks ~2 st.
Papildus nepieciešamajiem dokumentiem, Jums būs arī jāuzrāda naudas līdzekļi sekojošā apmērā: 10 000 bati (~ 260 EUR) vienai personai un vismaz 20 000 bati (~ 520 EUR) vienai ģimenei.
!! Lūdzam ņemt vērā, ka šāds vīzas noformēšanas veids nav ieteicams grupas ceļojumiem (t.sk. Latvijas vai Taizemes tūroperatoru organizētajām tūrēm), kā arī iepriekš pasūtot transferu uz viesnīcu (grupas vai individuālo), jo tas var būtiski aizkavēt Jūsu grupu. Rezultātā Jums var atteikt transferu uz viesnīcu vai arī atgriezties pēc Jums pēc visu pārējo tūristu izvadāšanas. Aizkavēšanas iespēja jāņem vērā arī rezervējot iekšējos lidojumus.

 

Piedāvājam noformēt arī sekojošus vīzu veidus:

Vīzas veids


Noformēšanas
termiņš
(darba dienas)

Cena
*

Uzturēšanās
maks. periods

Derīguma
termiņš
***

 1-kārtēja neimigrācijas vīza
 “B” Business (Darījumu)

uz pieprasījuma

140 EUR

90 dienas 3 mēneši

 Daudzkārtējā neimigrācijas vīza
 “B” Business (Darījumu)

uz pieprasījuma uz pieprasījuma 90 dienas
**
12 mēneši

 1-kārtēja neimigrācijas vīza
 “ED” Education (Mācību)

uz pieprasījuma

140 EUR 

90 dienas 3 mēneši
 Daudzkārtējā neimigrācijas vīza
 “O” Over 50 years old and Retired
 (Virs 50 gadiem un pensionāriem)
uz pieprasījuma

uz pieprasījuma

90 dienas
**
12 mēneši

 

Nepieciešamie dokumenti:

- uz pieprasījuma.